HAKKIMIZDA

MÜYOM Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde örgün önlisans, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında verilecek eğitim programlarını düzenlemekte ve bu şekilde üniversitemizin, kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile olan işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Su Ürünleri Fakültesi’ne ait binanın 4. Katında 24,6 m² yönetim, 37,6 m² idari ofislerinde hizmet vermekte olan Merkezimiz; Başta Muğla, daha sonra Ülkemiz için evrensel insani değerler ve bilginin paylaşılması idealiyle, kurumsal iş yapış şekillerinin ve kişisel niteliklerin kalite yaklaşımıyla geliştirilmesi için herkese Yaşamboyu Öğrenme fırsatları sunmak ve bu sayede Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin hedeflerine ulaşmasında üzerine düşen vazifeleri yerine getirmek üzere hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra, eğitim verirken, teorik eğitimi, uygulama eğitimi ile birleştirerek katılımcıların gerekli olan bilgi ve becerileri kazanması amacını da taşır. Bu amaçlar kapsamında, tüm çalışmalarında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin kalite ve standartlarını korur. Kamu, özel sektör ve Uluslararası kuruluş ve kişilere, ihtiyaç duydukları alanlarda, ulusal ve uluslararası düzeyde, eğitim programları, kurslar, seminerler, konferanslar düzenleyen MÜYOM, aynı zamanda bu faaliyetlerin koordinasyonunu sağlar ve bu alanda üniversite olanaklarının tanıtımını yapar.

Merkezimiz ihtiyaç duyduğu her türlü mekân ve donanım konusunda, Üniversitemiz imkânlarından da yararlanmaktadır.

Kurumsal Eğitimler
Eğitimlerden Görüntüler
Hesap /IBAN No:

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Ziraat Bankası

Muğla Şubesi

Şube Kodu:

Hesap No:

35758442  5018

IBAN No:

TR64 0001 0002 0135 7584 4250 18

0252 211 30 58 - 3152